AgnesochSigne.blogg.se

I alla världens hörn

Sammanfattning av Polen

Publicerad 2013-08-21 16:48:24 i Allmänt,

Hej!

Nu ska vi sammanfatta Polen, det är en vacker och gammaldags stad. Men med lurendrejeri och mycket vodka.

Vi var på 4 olika barer igår och drack olika drinkar. På ett ställe började det regna, så vi blev uppbjudna till övervåningen där resterande tid av kvällen spenderades med ägaren kusin, bror, svåger, osv osv. Till slut blev det lite väl jobbigt med påträngande italienare så bestämde oss för att fly. Vi blev dock räddade av en tunisier som lovade att fixa en taxi till oss när det lite senare skulle bli läge för det. Osv osv osv, det blev dags att åka till flyget efter ett stopp på donken, dock utan att handla mat.

Vi ankom till flygplatsen vid 6, och planet skulle gå 14. Tiden spenderades först med lite mat, kaffe och kaka och sedan med ungefär 2 timmars sömn. Trots att vi var ute i så god tid höll vi på att missa planet eftersom vi gick till fel flygbolag! MEN HALLÅ, avgångstiden och destinationen var nästan samma!!!!!!!! Som tur var hann vi i alla fall med att passa alla tider.

Nu är vi hemma i Sverige igen, bakfulla? JAPP! Snart är vi på Centralstationen och efter det väntar middag och EN GOD JÄVLAAAAA SÖMN :D puss! Vi hörs på nästa resa.

WARSZAWA

Publicerad 2013-08-20 17:16:35 i Allmänt,

Hej Signe och Agnes, 100 år.

Idag är vi i Polen. Och imorgon åker vi hem. Vi har precis landat i denna väldigt gråa stad. Förvånande nog är det riktigt snygga människor här, i alla fall tjejerna.

Nu är vi i ett köpcentrum och äter, så klart, på donken! DET ÄR SVINBILLIGT. Och det finns massorrrrrrrrr av affärer här i centrumet. I natt ska vi prova utelivet, vi har hört att det ska vara jävligttttttt bra.

Nu har jag inget mer att säga. Puss Signe.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela