AgnesochSigne.blogg.se

I alla världens hörn

Tjohooo

Publicerad 2013-10-23 12:52:51 i Allmänt,

Hej hej!

Nu är vi i stan, köper jacka åt Signe (eftersom det är kallt i Sverige hoho) äter lunch, dricker bubbelvatten, åker cykeltaxi och svettas. 

Vi mår bra, oftast i alla fall, när vi inte har ont i halsen, magen, huvudet eller nacken! 

I helgen ska jag till Moshi, där Signe redan varit förra helgen, och Signe ska till ngorongoro på safari! Vet inte hur vi ska klara oss, säkert tre dagar ifrån varandra, igen! 

Mina barn från rehobothi, har varit på övernattning hos oss i vårt hus, de fick färska sockerrör nyplockade i trädgården att äta på, hemlagad pizza, medan dom tittade på Mr bean och sedan somnade de alla på madrasser i vardagsrummet. Imorgon blir flickornas stora garderob klar! Härligt med lite ordning bland deras kläder och saker. 

Signe kämpar vidare med sina småttingar. Och pojken med downs syndrom ska inom en snar framtid bli adopterad! 

Livet är bra här, och vi njuter som bara den! Puss och kram från oss i värmen! 



Rättning

Publicerad 2013-10-15 13:10:08 i Allmänt,

Vi bor ju tillsammans på både kvällarna och morgonen, men det skulle stå att vi ses på kvällarna, och nästan varje morgon! :)

Hallå

Publicerad 2013-10-15 12:27:21 i Allmänt,

Tja!

Nu är vi i arusha och jobbar och står vi. Vi är på två olika barnhem, jag (Signe) är på ett för barn mellan 6 månader och 4 år. Och Agnes är på sitt vanliga med barnen som är runt 8 år :) vi trivs superbra men ses inte så mycket :( vi bor ju tillsammans på vi på kvällarna och ibland på morgonen, men med allt jobb och såååååå hinner vi knappt ses på dagarna. Men det är ju liksom rätt lugnt :D

I helgen ska vi båda till Moshi som är nästa stora stad, Agnes ska till dio som pluggar där nu och jag ska till varma källorna och typ ett vattenfall med de andra svenskarna vi bor med :)

Regnperioden håller på att ta slut, och det märks!!!! Det har blivit så jävla varmt nu och det är så skönt, jag låg ute och solade imorse och klarade typ inte mer än 40 minuter innan jag trodde att jag skulle torka bort. Nu ska jag snart till jobbet! Jag ska först söka lite högskolor till våren, för det är ju sista dagen idag! Agnes har planeringsmöte om sitt barnhem med de andra volontärerna på hennes barnhem.

Bilder är såååååå segt att ladda upp, men vi försöker få med lite små bilder ibland!

Juste, Zanzibar, var mysigt! Vi drack sockerrörjuice och åt bläckfisk och kyckling på några gatukök på en matmarknad vid stranden, badade och sov. Vi var bara där jättekort tid, men det var väldigt kul och spännande ATt se. Puss.

Zanzibar!

Publicerad 2013-10-07 09:07:29 i Allmänt,

Idag Åker vi från Dar Es salaam till Zanzibar, det ska bli kul! Det är Tydligen värsta paradisön! Spännande :)

Vi är bara där över en natt och imorgon åker vi hem till Arusha igen!
Igår var vi i ett köpcentrum och handlade och på en marknad och handlade och vi skulle på bio, men vi struntade i det!

Puss hej!

Stora staden

Publicerad 2013-10-05 09:19:04 i Allmänt,

Hej alla ni!

Nu har vi kommit till staden! Det är en hamnstad och vi bor i typ en trädkoja mitt på stranden, vågorna lät så mycket i natt att det höll oss vakna typ. Rätt härligt ändå :)

Nu ska vi åka till ett tivoli och senare ska vi nog till staden och kolla lite, handla lite. Tivolit är typ en blandning av nöjespark och vattenpark, vi får se hur det blir assåååååå! :D vi har precis ätit pannkakor och müsli på stranden, mumssss! Annars finns inte mycket att säga, det är varmt fortfarande osv osv. På tisdag är semestern slut och då åker vi tillbaka till barnen!

Puss och ha det så bra!

God morgon god morgonnnnn

Publicerad 2013-10-02 17:07:57 i Allmänt,

Nu är vi här och vi är glad för vi nu får vi vara tillsammans varjeeeeeee dag.

Det är supervarmt och vi har hälsat på barnen. Nu ska vi kolla på dios fotbollsträning och sen blir det vin! Jag har precis ätit yoghurt, Japp Japp! Annars så är allt lugnt och bra, flygningen var sjukt lång men jag sov :) mihihi.

På fredag flyger vi till Dar-Es-Saalam men vi är tillbaka hemma igen redan på tisdag. Jaja, vi har inte så mycket mer att berätta. Puss så länge!

Mot Tanzania

Publicerad 2013-10-01 19:21:41 i Allmänt,

Hej sötisar!

Nu är jag på väg till Tanzania vars jag ska möta Agnes! Mellanlandar i Etiopen och sen är därrrrrrrrr! Börjat tagga till så jävla hårt nu. Det kommer bli månader av skoj, arbete, sol, bad och allt annat som hör Afrika till!

Jag vet inte ens vad jag ska förvänta mig, jag tänker mig typ Kenya 2.0. Nu ska jag vara där längeeeeeeeeeee om man jämför med Kenya liksom. Är sjukt nervös och sjukt taggad. Har smsat med Agnes, det första säger alltid NERVÖS! Och det andra säger alltid TAGGAD! Och det är typ så jag känner. Upp och ner. Tror inte jag fattat vad som händer ännu. Men längtar efter barnen, Agnes och Dio. Vi ska uppdatera bloggen så ofta vi bara kan och ni får följa oss här för att se vad som händer! Så spara oss till favoriter om ni inte redan gjort det!

Jag har laddat upp med lakritschoklad och en macka med brieost! Jag ska nog klara totalt 16 timmars flygning helt själv!
Puss på er så länge så hörs vi när både jag och Agnes är i värmen!

Agnes hälsar typ, att hon har det såååååå bra och att barnen är så gulliga. Idag har de varit hos tandläkaren.
Puss!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela